Astăzi va începe finala Ligii Naționale de Baschet, U-BT o întâlnește pe CSO Voluntari

by Christian Suciu

Astăzi de la ora 19:30 la BT Arena din CLuj-Napoca va avea loc primul meci al seriei din finala campionatului intern de baschet dintre ”U-BT” Cluj-Napoca și CSO Voluntari. La spectacolul sportiv sunt așteptați nu mai puțin de 6.000 de spectatori pentru a urmări duelul dintre Campioana în Exercițiu, U-BT Cluj și Câștigătoarea Cupei, CSO Voluntari.

Antrenorul ”studenților” Mihai Silvășan a declarat înaintea partidelor că se așteaptă la jocuri dificile în fața marilor rivali pe plan intern CSO voluntari însă și că echipa sa se va dărui complet pentru a își atinge obiectivele.

” E cel mai important moment al anului, chiar dacă am avut un parcurs excelent în Champions League. Obiectivul nostru principal este câștigarea titlului național, suntem în acest punct al sezonului. Nu avem probleme de efectiv, singura problemă este că nu am jucat un meci serios de 20 de zile. Am încercat la antrenamente să ridicăm intensitatea pentru că aveam nevoie de acest lucru. Suntem pregătiți și ne dorim să înceapă această finală și să facem tot posibilul pentru a câștiga titlul.” a transmis antrenorul Mihai Silvășan.

În ultima întâlnire directă dintre cele două formații CSO s-a impus cu 84 la 81 obținând astfel victoria în Cupa României însă Mihai Silvășan este încrezător că elevii săi nu vor fi afectați de ultimul deznodământ din duelul cu ilfovenii.

”Ne-am întâlnit mult cu ei, dar după Supercupa României e prima serie pe care o jucăm cu ei pentru un trofeu. Avem suportul terenului propriu și al fanilor, pe care îi așteptăm în număr mare. Cu siguranță mentalitatea și dorința noastră nu ne permit altceva în afară de o victorie. În Cupă au fost reguli diferite, însă ei par o echipă foarte încrezătoare. Au învins cu 3-0 Oradea și cu siguranță își doresc să vină aici pentru a câștiga. Trebuie să fim pregătiți și să câștigăm.” a mai adăugat antrenorul U-BT, Mihai Silvășan.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza