Aplicație pentru șoferii blocați în zăpadă, lansată de CERT Rescue

by admin

Primele ninsori și-au făcut deja simțită prezența în zona de munte a județului Cluj, prilej pentru voluntarii de la CERT Rescue să vină în ajutorul șoferilor. Aceștia au lansat o aplicație pentru telefoanele mobile prin intermediul căreia șoferii care rămân înzăpeziți pot cere ajutor celor de la CERT Rescue.

„A început perioada cu vreme capricioasă, care poate să creeze probleme chiar și celor mai experimentați șoferi. După cum știți, membrii voluntari ai CERT Rescue sunt tot timpul pregățiti pentru a vă ajuta în caz de nevoie. Avem un instrument foarte util ce va permite sa ne solicitati ajutorul, si anume Aplicatia CERT 4×4 Rescue.

Această aplicație vă ușurează contactul cu noi, permițând totodată localizarea rapidă și precisă – pentru a minimiza timpul în care ajungem la fața locului”, au scris voluntarii CERT Rescue pe rețelele de socializare.

Aplicația CERT Rescue este disponibilă atât în App Store, pentru iOS, cât și în Google Play, pentru Android.

„Suntem voluntari și încercăm să vă fim alături. Acționăm pe raza municipiului Cluj-Napoca + 75km. În cazul în care evenimentul implică victime sau o necesitate urgentă cu riscuri adiționale, va rugăm să apelați 112.  Nu prestăm servicii de tractare! Vă ajutăm doar să vă repuneți mașina pe carosabil. 

Număr de permanență:  0722822282”, au mai scris cei de la CERT Rescue.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza