Aplicația pentru identificarea locurilor de parcare cu senzori, CityParking Cluj, disponibilă de azi pentru 367 locuri de parcare

by Oana Spiru

Aplicația în premieră în România pentru identificarea locurilor de parcare cu senzori, CityParking Cluj, aplicația este disponibilă de azi în Google Play și App Store pentru 367 locuri de parcare de pe 10 străzi

CityParking Cluj reprezintă o „unealtă” ultra-modernă de ajutor la parcarea în zona centrală a orașului. Aplicația identifică, prin sistemul de senzori și comunicație realizat, locurile libere de parcare de pe unele dintre cele mai circulate străzi din oraș, și ghidează conducătorul auto până la locul de parcare selectat.
Conform primarului Emil Boc, CityParking Cluj este o soluție implementată în premieră în orașul nostru, iar în primă fază sunt active în aplicația de mobil 10 străzi, cu peste 350 locuri de parcare din “zona I”: str. Universității, Mihail Kogălniceanu, Emmanuel de Martonne, Sindicatelor, Vasile Alecsandri, Gaál Gábor, Baba Novac, Brassai Samuel, Piața Ștefan cel Mare și Piața Avram Iancu.

Restul locurilor de parcare incluse în proiect vor fi integrate progresiv, fiind cuprinși în total peste 1.200 de senzori.

Noul sistem de parcare din zona centrală (hardware + software) este implementat de către Telekom România Communications, cu subcontractantul clujean Life Is Hard, cu senzori Bosch.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

haha 13/11/2020 - 15:31

Este disponibila doar pentru strada V Alecsandri si Sindicatelor.

Raspunde

Comenteaza