Antrenor nou la CFR Cluj, după ce Dan Petrescu a fost confirmat cu COVID-19

by admin

CFR Cluj se confruntă cu o nouă problemă, după valul de îmbolnăviri cu COVID-19. Antrenorul Dan Petrescu, infectat și el cu noul coronavirus, nu va putea sta pe bancă le meciurile echipei, în cazul în care feroviarii vor fi reprogramați în perioada imediat următoare. 

Chiar dacă va fi externat, Petrescu va trebui să stea în izolare la domiciliu timp de 11 zile, scrie Look Sport. În acest caz, până la revenirea Bursucului, locul său va fi luat de  de secundul Valeriu Bordeanu.

Potrivit lui Justin Ştefan, secretarul general al LPF, numărul infectărilor la CFR Cluj a ajuns la 26! „Testele efectuate joi de membrii echipei CFR Cluj au adus noi cazuri pozitive. În momentul de faţă, în total, există 26 de cazuri de COVID-19 la CFR, 16 jucători şi 10 membri ai staff-ului tehnic”, a spus secretarul general al LPF pentru Agerpres.

Cazurile de COVID-19 înregistrate în Casa Liga 1 în ultima perioadă nu îl îngrijorează pe ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe. Acesta a declarat că nu se pune problema ca întrecerea să fie întreruptă, chiar dacă Dinamo, CFR Cluj şi Craiova au anunţat infectări. Dat fiind faptul că mai sunt puţine etape din play-off, Stroe îşi doreşte ca echipa care ia campionatul şi cele care vor merge în cupele europene să fie desemnate după disputarea tuturor meciurilor. Totuşi, dat fiind faptul că numărul infectărilor a crescut şi la Dinamo şi la CFR Cluj, suspendarea sezonului ar putea fi principala soluţie.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Adrian 25/07/2020 - 07:33

S-au infectat idioții pentru ca nu au respectat masurile de distanțare și combaterii pandemiei, ei se credeau grozavi ca nu exista covid19 ca e simpla răceală, asa patec prostoci care nu cred pana nu o pățesc. Multe persoane parvenire asa zise vedete de carton fac declarații idioate de nerespectarea masurilor de combaterea bolilor și nu cred pana nu o simt pe pielea lor când pentru unii e prea târziu din păcate.

Raspunde

Comenteaza