Alin Tișe s-a decis: îl sprijină pe Florin Cîțu la șefia PNL

by admin

După ce în ultima perioadă a criticat atât conducerea Partidului Național Liberal, dar și activitatea unor membri ai Guvernului, președintele Consiliului Județean Cluj a decis pe cine va susține în lupta pentru conducerea partidului. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Alin Tișe, unul dintre liderii filialei clujene a liberalilor, a anunțat că va merge alături de premierul Florin Cîțu.

„A sosit momentul de răscruce al deciziei de susținere pentru unul dintre cei doi candidați la președinția PNL: Ludovic Orban, actualul președinte, vs. Florin Cîțu, premierul României.

Am criticat în trecut atât pe fostul premier Ludovic Orban, cât și performanța precară a unor miniștri ai actualului guvern. Mi-am exprimat rezervele față de coruperea competiției electorale prin abdicarea de la principii, obediență servilă, lupta meschină pentru putere și privilegii. Am anticipat erodarea în percepția publică a imaginii PNL.

Este timpul să spunem STOP, sa lăsăm în urmă certurile sub-urbane interpersonale, scandalul și să reunificăm energiile partidului pentru a ne concentra toate eforturile pentru rezolvarea problemelor reale ale țării și implementarea reformelor promise. Romanii au așteptări mari de la noi, iar în ultimele luni i-am dezamăgit profund.

Am așteptat să văd cele două moțiuni propuse pentru a-mi exprima susținerea. Am ales moțiunea viitorului! Îmi exprim susținerea  fermă pentru candidatura premierului Florin Cîțu și a moțiunii sale, România Liberală.

Aceasta aduce suflul nou, necesar pentru însănătoșirea economiei și creșterea responsabilității guvernării față de cetățeni. Și cel mai mult, creează premisele pentru reformarea PNL, partid care pentru a exista este obligatoriu a se reforma!”, a scris Alin Tișe în mesajul adresat liberalilor.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

sănducu 20/08/2021 - 16:29

hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!..tot PDL-ist a rămas Păunel! Oare minstrul Oros de partea cui o fi?

Raspunde

Comenteaza