Aeroportul Internațional Cluj-Napoca a fost reacreditat prin programul ACI Airport Health Accreditation

by admin

Aeroportul Internațional Cluj-Napoca a fost reacreditat prin programul ACI Airport Health Accreditation. Este vorba despre un certificat care reflectă respectarea angajamentelor privind asigurarea unor standarde de înaltă calitatea în ceea ce privește siguranța și sănătatea pasagerilor și a angajaților, în special în condițiile pandemiei de COVID-19.

„Aeroportul Cluj, primul aeroport din România şi printre primele din Europa care a obţinut Airport Council International Health Accreditation a depus și va depune, în mod constant, toate eforturile necesare pentru a-și consolida măsurile sanitare împotriva COVID-19, obținând astfel, re-acreditarea prin programul ACI Airport Health Accreditation!

Acest certificat de reacreditare, cu o valabilitate de încă un an, reflectă angajamentul aeroportului de a acorda prioritate măsurilor de sănătate și siguranță în acord cu cerinţele şi standardele internaţionale privind siguranța în sănătate a aviației”, au transmis reprezentanții aeroportului clujean.

Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca a fost primul din România şi printre primele din Europa care a obţinut Airport Council International Health Accreditation în luna septembrie a anului trecut, în special pentru măsurile luate pentru a combate pandemia de coronavirus. Astfel, pe aeroport funcționează atât un centru de vaccinare, cât și un centru de testare COVID-19, ambele disponibile, zilnic, pentru nevoile pasagerilor.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza