Adrian Mutu și Daniel Niculae ar putea pleca de la cluj alături de două noi transferuri!

by Christian Suciu

”Biliantul” Mutu și Președintele Rapidului, Daniel Niculae ar putea folosi participarea în cadrul Sports Festival 2022 de la Cluj-Napoca și pentru a coopta doi noi jucători să se alăture alb-vișiniilor din Giulești. Potrivit Playsport.ro, aceștia r fi pus ochii pe fostul internațional român Florin Ștefan (26 de ani, CFR Cluj) și pe Marco Dulca (23 ani, Chindia Târgoviște) aflați amândoi în Cluj-Napoca.

Adus de la Sepsi, Ştefan nu a reuşit să conteze cu adevărat în duelul de la distanţă cu titularul incontestabil Mario Camora, iar aducerea lui Karlo Brucic pe postul de fundaş stânga e un semn că Dan Petrescu nu are încredere în fostul tricolor. Cum Ştefan mai are contract cu CFR până în 2024, rapidiştii îl pot transfera doar în schimbul unei sume de bani pe care o vor stabili de comun de acord cu oamenii din conducerea lui CFR Cluj.

Stabilit şi el la Cluj, fiul lui Cristi Dulca, fost jucător important în Giuleşti, a fost prima ţintă a feroviarilor în actuala perioadă de mercato. După un nou sezon bun la Chindia, Marco şi-a manifestat dorinţa de a pleca, iar el şi tatăl său văd în Rapid destinaţia perfectă. Cum contractul lui cu Chindia implică şi o clauză de reziliere, deloc mare, clubul condus de Dan Şucu şi Victor Angelescu trebuie doar să o activeze pentru a-şi asigura serviciile mijlocaşului central:

“Sincer, sper să pot pleca împreună cu Adrian Mutu de aici, chiar mi-aş dori să fac pasul la o echipă precum Rapid, o echipă de tradiţie, dacă nu în România, în străinătate. Chiar simt acest lucru, că e momentul să plec de la Chindia, poate voi vorbi şi cu Mutu acum, după acest meci, dar vom vedea. Ei trebuie să plătească şi o clauză de reziliere pe care o am, iar după acest lucru voi fi jucătorul lor, dacă se activează această clauză.” a declarat Marco Dulcă într-o intervenție pentru postul ProX.

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza