Activități de Ziua Națională a Lecturii

by Oana Spiru

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj sărbătorește în data de 15 februarie 2023, prin activități de promovare a lecturii pentru toate vârstele, Ziua Națională a Lecturii.

Filiala „Traian Brad” din cartierul Mănăștur sărbătorește Ziua Națională a Lecturii, prin organizarea atelierului pentru părinți și copii cu vârsta 5+ „Cum să crești un cititor”. În cadrul acestuia, pornind de la povestea „Băiatul căruia nu-i plăcea să citească”, invitata Dana Ryffel, storyteller și scriitor, va discuta cu părinții și copiii prezenți despre importanța lecturii în dezvoltarea noastră și despre identificarea cărților potrivite pentru a crește copii cititori. Vor mai fi organizate ore de poveste pentru preșcolari, activități de promovare a lecturii on-line, un club de lectură pentru adulți în limba maghiară, programul complet putând fi accesat pe pagina www.bjc.ro.

Totodată, în foaierul sediului central poate fi vizionată o expoziție de recomandări de lectură iar în cadrul Sălii „Ion Brad”, expoziția „Carte cu autograf din colecția Compartimentului Colecții speciale, memorie și cunoaștere locală”.

Pentru facilitarea accesului la cultură, Biblioteca Județeană oferă, în data de 15 februarie, înscrieri gratuite pentru toate vârstele.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Activități de Ziua Națională a Lecturii – Revista Presei 15/02/2023 - 05:25

[…] SURSA / CITESTE MAI MULT […]

Raspunde

Comenteaza