Acțiune de vaccinare în campusul USAMV Cluj-Napoca, pentru studenții universității

by admin

USAMV Cluj-Napoca organizează, în premieră pentru campusurile studențești, o campanie de vaccinare împotriva COVID-19. Acțiunea va avea loc marți, între orele 9:00-12:00, la cabinetul medical din campusul universitar. Campania este organizată în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică (DSP) Cluj, care va deplasa o echipă medicală la fața locului, alături de medicii de la cabinetul universității. 

Până în prezent s-au înscris peste 50 de studenți, iar colegii lor care vor dori să se alăture o vor putea face direct la cabinetul medical. În funcție de numărul doritorilor, acțiunea ar putea fi reluată în cursul zilei de miercuri, 9 iunie 2021. Imunizarea se va face cu serul produs de Pfizer, iar reprezentanții USAMV dau asigurări că vor fi respectate circuitele de siguranță, conform normelor sanitare în vigoare. 

”Ne bucurăm că prin buna colaborare cu DSP Cluj putem veni în sprijinul studenților noștri, care din diferite motive obiective nu au reușit încă să se vaccineze. Participarea lor la acțiunea de vaccinare demonstrează că sunt responsabili, iar noi le suntem alături în acest demers. Mulți din studenții noștri s-au vaccinat deja în cadrul maratoanelor organizate în oraș sau la Centrul drive-thru, dar pentru cei care nu au reușit încă am venit în întâmpinare. Vom organiza astfel de acțiuni de câte ori va fi nevoie.  Acum se apropie festivitățile de absolvire, urmează admiterea, iar universitatea continuă să pună accentul pe siguranța tuturor, așa cum a procedat de când a început situația pandemică”, a precizat Prof. dr. Leon Muntean, prorector Activități sociale și studențești din cadrul USAMV Cluj-Napoca.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza