Accident pe DN 1. Un bărbat a rămas încarcerat

by admin

Un accident de circulație a avut loc vineri dimineața pe DN1, pe raza localității Morlaca, comuna Poieni. Un bărbat a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a intrat cu mașina într-un TIR.

„Conducătorul unui vehicul, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Aiud, județul Alba, care se deplasa înspre Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus din sensul opus, de un bărbat de 61 de ani, din Miercurea Ciuc, județul Harghita.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului de 51 de ani, care a fost transportat la o unitate medicală. Traficul în acest moment se desfășoară alternativ”, a anunţat IPJ Cluj. 

Două autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit la locul accidentului. Pompierii au găsit un autocamion și o autoutilitară avariate, iar în ultima dintre acestea o persoană încarcerată.

„Salvatorii au acționat cu echipamentele hidraulice pentru a depărta caroseria contorsionată peste bărbatul de circaa 50 de ani și pentru a-l extrage din autovehicul fără să-i agraveze leziunile suferite. Bărbatul, în stare de conștiință și cooperant, a fost preluat de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea persoanei rămase blocată în autoutilitară, pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor și siguranță la locul intervenției, precum și pentru a sprijini eliberarea drumului pentru restabilirea traficului rutier”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza