Accident mortal pe raza comunei Poieni! Două persoane au decedat după ciocnirea dintre un tir și o autoutilitară

by Christian Suciu

Doi bărbați în vârstă de 54 și respectiv 32 de ani au decedat în urma unui accident rutier ce a avut loc în cursul zilei de ieri pe DN1 E60, între localitățile Bologa și Poieni. Microbuzul în care se aflau cele două persoana intrat în coliziune cu un autotren din sensul opus iar în urma impactului cei doi bărbați au rămas încarcerați iar alți trei au fost răniți. La descarcerarea persoanelor au intervenit: o autospecială de stingere, o autospecială cu modul de descarcerare, patru ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ.

Salvatorii au efectuat manevre de resuscitare celor două persoane în urma descarcerării însă traumele suferite au fost incompatibile cu viața.

”Echipajele au găsit 2 persoane încarcerate în microbuz, alte trei fiind blocate ușor. În paralel, echipajul SAJ aplica deja manevre de resuscitare unui bărbat scos din respectivul microbuz.Șoferul autotrenului a reușit să iasă singur afară. 

Imediat, forțele noastre au desfășurat operațiunile de descarcerare, astfel că au extras cinci victime, două fiind în stare gravă. Un alt bărbat a intrat în stop cardio-respirator și s-au aplicat manevrele de resuscitare. Din nefericire, medicii au constatat decesul celor doi bărbați în vârstă de 54 și 32 de ani. Un al treilea bărbat a fost intubat de medic în ambulanța SMURD și transportat la spital iar alte trei victime conștiente, dar care prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la spital.” au comunicat reprezentanții ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza