VIDEO: Accident mortal în județul Cluj. Circulația spre Oradea este blocată

by admin

Un accident mortal de circulație a avut loc joi dimineața, pe drumul dintre Cluj și Oradea, în apropierea localității Bucea. Șoferul unui autoturism a circulat cu viteză prea mare și a intrat cu mașina într-un TIR care circula din sens opus.

„Conform primelor informații, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe DN1 E60, nu ar fi adaptat viteza de deplasare, intrând în coliziune cu un autotren care circula pe sensul opus. În urma impactului, a rezultat decesul unui bărbat, pasager în autoturism”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

„Accidentul rutier de pe Piatra Craiului s-a produs în apropierea limitei de județ, astfel fiind alertați salvatorii ISU din Huedin și Aleșd. La locul accidentului au ajuns mai repede echipajele ISU Bihor, care au acționat pentru a descarcera două persoane și pentru a aplica manevrele de resuscitare pentru una dintre acestea”, a comunicat și ISU Cluj.

În urma accidentului, circulația pe DN1 E60 a fost întreruptă pe ambele sensuri.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

patinoar 01/10/2020 - 13:29

Viteza de deplasare uneori poate fi 7 Km/h, dacă atunci când plouă, “asfaltul” compus din pietriș amestecat cu bitum, devine patinoar !!! Recepția lucrărilor, probabil include și TESTAREA ADERENȚEI ? https://www.youtube.com/watch?v=PB_tOxmwcTs

Raspunde

Comenteaza