Accident la Băișoara. Un bărbat a decedat după ce a fost prins sub un tractor

by admin

Un grav accident a avut loc marți în localitatea Muntele Bocului, din comuna Băișoara. Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost prins sub un tractor. Intervenția pompierilor a fost îngreunată din cauza zonei greu accesibile și a terenului accidentat.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați în cursul zilei de ieri pentru a asista un bărbat prins sub un tractor. Intervenția a avut loc în pădurea din localitatea Muntele Bocului, comuna Băișoara. 

La fața locului s-au deplasat o autospecială și o ambulanță SMURD de la Garda de Intervenție Băișoara, precum și o autospecială cu modul de descarcerare de la Turda. Victima se afla într-o zonă greu accesibilă, astfel că echipajele nu au putut ajunge la fața locului cu autospecialele. Drept urmare, pompierii au fost nevoiți să meargă aproximativ trei kilometri pe jos. 

Victima a fost scoasă de sub tractor de către localnici, însă prezenta, din nefericire, leziuni incompatibile cu viața. Mai exact, a fost vorba despre un bărbat de aproximativ 53 de ani”, a transmis ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza