Accident în lanț pe Centura Vâlcele- Apahida

by admin

Accident în lanț pe centura Vâlcele- Apahida. Trei persoane au fost rănite și au ajuns la spital pentru investigații suplimentare. Accidentul a avut loc în jurul orei 9:30, când au fost alertate o autospecială, două echipaje SAJ și unul SMURD.

În momentul sosirii la locul accidentului pompieri au găsit patru autoturisme avariate și două persoane care întâmpinau dificultăți pentru a ieși din acestea. Salvatorii au extras cele două persoane, folosind echipamentele din dotare, astfel încât să nu le fie agravate posibilele leziuni suferite.

„Cele două persoane, respectiv o femei și un bărbat în jurul vârstei de 60 de ani, au primit primul ajutor calificat la fața locului și au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. De asemenea, echipajele medicale au mai consultat un bărbat în vârstă de 60 de ani care a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, din primele informații, accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței de siguranță. În total, în accident au fost implicate patru autovehicule.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza