Accident în cartierul Someșeni. Un tânăr băut a ajuns cu mașina pe calea ferată

by admin

Un grav accident de circulație a avut loc noaptea trecută, în cartierul Someșeni din Cluj-Napoca. Un tânăr aflat sub influența alcoolului nu și-a mai putut controla mașina și a intrat pe calea ferată, unde a lovit un stâlp CFR.

„Autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Cluj-Napoca, în direcția străzii Aurel Vlaicu a părăsit partea carosabilă, pătrunzând pe linia căii ferate, iar apoi a intrat în coliziune cu un stâlp/catenară CFR. În urma testării cu aparatul etilotest conducătorului auto i-a rezultat concentrația de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a comunicat IPJ Cluj.

Pompierii au intervenit cu un modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ. 

„În momentul sosirii la fața locului au găsit un autoturism avariat, ajuns pe șinele de tren, iar ocupanții erau ieșiți din acesta și necesitau asistență de specialitate. Patru tineri au primit primul ajutor calificat și asistență medicală de la salvatori și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri specifice.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de siguranță la locul accidentului și au degajat autoturismul avariat de pe calea ferată, pentru a se putea relua traficul feroviar”, a transmis și ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza