Accident de muncă în Tiocu de Jos. O persoană a căzut de la înălțime

by admin

Un accident de muncă s-a produs joi dimineața, în localitatea Tiocu de Jos, comuna Cornești. Un muncitor care se pare că lucra la acoperișul școlii a căzut de la înălțime și a fost transportat în stare gravă la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit pentru salvarea unui bărbat căzut de la înălțime în localitatea Tiocu de Jos.

O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ sau deplasat la fața locului unde au găsit un bărbat, în vârstă de circa 40 de ani, fără semnale vitale.

Salvatorii au aplicat imediat manevre de resuscitare care au reușit să readucă semnalele vitatale bărbatului. Acesta a fost transportat la spital cu un echipaj SMURD pentru îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

„Poliția municipiului Gherla a fost sesizată despre căderea de la înălțime a unui bărbat care efectua lucrări de reparație pe acoperișul unei clădiri, în localitatea Tiocu de Jos, comuna Cornești. Bărbatul de 46 de ani, din municipiul Gherla a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă și neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs incidentul”, au comunicat reprezentanții IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza