Abonamente gratuite pe o linie pentru șomerii cu domiciliul stabil în Cluj-Napoca

by Cristina Mihaila

Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunță că șomerii cu domiciliul stabil în Cluj-Napoca, care au indemnizatia mai mică de 1000 de lei /lună sau sunt neîndemnizați, beneficiază de abonament gratuit pe o linie în Cluj-Napoca.

Abonamentele gratuite se obțin de la Centrul de vânzare carduri situat pe Bd. 21 Decembrie 1989 nr. 79A, de luni până vineri între orele 6:00 – 20:45. Actele necesare emiterii abonamentului sunt:a) Act de identitate (domiciliul stabil în Cluj-Napoca);b) Carnetul de somaj (cu mențiunea îndemnizat sau neîndemnizat), sau adeverința echivalentă;c) Cerere emitere card, pentru persoanele care nu dețin card (pusă la dispoziție la centrul de vanzare). Primul card emis nu se plătește;d) Șomerii neîndemnizați vor completa la ghișeu o declarație pe proprie răspundere ca nu au loc de munca si nu realizeaza nici un fel de venit.

De asemenea, persoanele care au avut card dar s-a pierdut/furat/deteriorat – achită contravaloarea pentru emiterea unui card nou și completează „Cerere Card Pierdut/Furat/Deteriorat”.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza