A început februarie, luna iubirii! Ce ne rezervă astrele: inovație și schimbare

by Bianca Baraboi

Luna februarie, conform unei vechi tradiții, este asociată cu dragostea. Astrologii spun că în continuare, această lună va aduce inovație și schimbare.

Februarie este o lună specială, pentru că ne vom confrunta cu un stellium în Vărsător.

Ce înseamnă acest stellium?

Când avem un stellium, înseamnă că într-un semn zodiacal se află mai multe planete. În cea de-a doua lună a anului, avem Mercur, Venus și Marte în Vărsător. Și Soarele se află tot în acest semn! Nu putem să nu-l menționăm și pe Pluto, care se află în Vărsător începând din 21 ianuarie. Pe 10 februarie, se alătură și Luna, când vom avea o Lună Nouă, scrie Astrosens.ro

Deoarece arhetipul Vărsătorului privește mereu spre viitor, este inspirat și creativ, orientându-se întotdeauna către perspective noi, acesta nu se gândește doar la prezent, ci este mereu cu un pas înainte.

Schimbările nu vor avea loc doar la nivel personal. Toată lumea va experimenta o viteză uimitoare, acompaniată de progres și tehnologie. Partea negativă constă în apariția protestelor și grevelor. Arhetipul Vărsătorului nu este singurul factor declanșator, ci simțim puternic și influența lui Pluto. Această planetă are tendința de a intensifica și aduce profunzime, spune astrologul Daniela Simulescu.

Iată previziunile pentru luna februarie, făcute de astrologul Daniela Simulescu:

Berbec/Ascendent în Berbec

În primele două săptămâni ale lunii, accentul cade pe carieră, cu o dorință crescută de avansare și promovare. Pot apărea momente tensionate cu superiorii, iar relațiile cu instituțiile trebuie gestionate atent. În a doua parte a lunii, atenția se mută către sfera socială, prietenii și comunitate. Ar trebui să fii mai sociabil. Este un moment propice pentru planificarea viitorului profesional și personal. Interacțiunea cu prietenii este foarte importantă.

Taur/Ascendent în Taur

În februarie, te concentrezi pe carieră și schimbări. În casa a 10-a vor fi Venus, Marte, Soarele, Pluto și o Lună Nouă. Gândește-te că este posibil să stagnezi. Opunerea la schimbare poate avea consecințe negative. Curajul de a explora noi direcții și de a accepta schimbarea este esențial pentru succesul profesional. Pluto în casa carierei pentru următorii 20 de ani aduce transformări, consolidând abilitățile și oferind o perspectivă nouă asupra carierei și relațiilor cu superiorii. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În luna februarie, evoluția ta este cea mai importantă. Pe 5 februarie, Mercur, guvernatorul tău, iese din Capricorn și se duce în semnul Vărsătorului în casa a 9-a. Este momentul să pleci din situațiile tensionate cu grație și curaj. Dacă întâmpini stres în familie, nu trebuie să o părăsești, ci să te îndepărtezi strategic. În relații sau la locul de muncă, orientează-te către acțiuni concrete și caută alternative, dacă nu vezi rezultate. Casa a 9-a, reprezentată de arhetipul Săgetătorului, te îndeamnă să împarți și să atingi idealurile personale. În februarie, credința, fie ea religioasă sau interioară, poate fi aliatul tău. Încearcă să o regăsești, chiar dacă simți că s-a estompat.

Rac/Ascendent în Rac

În prima parte a lunii, Marte în casa a 7-a poate genera conflicte și neînțelegeri cu partenerul, împreună cu o accentuare a nerăbdării. Începând cu a doua parte, atenția este îndreptată către gestionarea banilor, cu avertismentul că planurile financiare pentru proiecte comune ar putea fi afectate de riscul de cheltuire nechibzuită. Primele două săptămâni nu sunt propice pe plan relațional. În ultima parte a lui februarie, se recomandă atenție la aspecte financiare precum impozite, facturi și ideea de regenerare personală, invitând la reflecția asupra modului în care ai depășit dificultățile anterioare. Este o oportunitate să-ți reamintești momentele în care ai început de la zero și să analizezi progresul tău.

Leu/Ascendent în Leu

În primele două săptămâni ale lui februarie, vei simți stres la locul de muncă și vei crede că cei din jur sunt limitați. Aspectul sănătății îți aduce supărare. Chiar și cu animalele de companie s-ar putea să ai probleme. Totuși, schimbările vin în a doua jumătate a lunii, odată cu intrarea lui Marte în casa a 7-a și Luna Nouă pe 9 februarie. Pentru cine nu are o relație, este momentul să reflecteze asupra standardelor în dragoste și să fie deschiși la compromisuri. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În prima parte a lunii, te bucuri de romantism, senzualitate și poftă de viață. Însă, a doua parte a lunii se centrează pe activități legate de muncă, atât acasă, cât și la serviciu, implicând o perioadă aglomerată și plină de călătorii. În ciuda dorințelor prietenilor de a te vedea, timpul tău limitat generează posibile supărări și dezamăgiri. Este esențial să acorzi atenție sănătății tale, având în vedere prezența lui Pluto în casa a 6-a, indicând necesitatea consultării unui medic

Balanță/Ascendent în Balanță

În primele două săptămâni ale lunii februarie, cât Marte se află în casa a 4-a, resimți o tensiune constantă, fiind mereu gata să izbucnești. În schimb, în ultima parte a lunii, Venus, Marte, Pluto și o Lună Nouă  sunt în casa a 5-a. Dacă îți dorești să ai copii, aceasta este luna potrivită pentru a începe discuțiile cu partenerul, a efectua investigații sau a contura un plan în această direcție. Pentru cei care deja au copii, este momentul să reflecteze asupra modului în care își dedică timpul acestora și să creeze amintiri plăcute.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna februarie este momentul propice pentru a face planuri legate de achiziționarea unei case sau de realizarea unor amenajări. Oportunitatea de a rezolva conflictele familiale și de a realiza împăcarea cu cei dragi este, de asemenea, la îndemână. Cu un număr semnificativ de planete în casa a 4-a, sprijinul este prezent pentru cei care contemplă o plecare din țară. Importanța rădăcinilor este evidențiată, iar absența lor poate afecta starea ta de bine.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În prima parte a lunii, concentrarea ta principală ar trebui să fie pe gestionarea financiară și elaborarea unei strategii în acest sens, având în vedere influența lui Marte în casa a 2-a. Acest tranzit poate aduce idei inovatoare pentru a câștiga bani, inclusiv monetizarea unui talent. În cea de-a doua jumătate a lunii,  sunt numeroase planete în casa a 3-a. Cu Jupiter în casa a 6-a, este recomandat să depui efort suplimentar în munca ta. La sfârșitul lui februarie, ar trebui să fii atent la excesul de zel și să prioritizezi învățarea înainte de a încerca să faci totul singur.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

În prima parte a lunii, exprimi curaj, în timp ce a doua parte se axează pe aspectele financiare. Cu Pluto, Marte, Mercur și Venus în casa a 2-a, se recomandă să gestionezi cu atenție resursele financiare, fie să le economisești, fie să le investești în ceva valoros. Un moment de răsfăț poate fi benefic, mai ales că Pluto a ieșit recent din semnul tău, iar generozitatea, atât față de tine, cât și față de alții, este importantă.

sursa info: Astrosens

Te-ar putea interesa si

Comenteaza