A început asfaltarea Drumului Bistriței

by admin

Consiliul Județean Cluj anunță că a început asfaltarea drumului județean 161G (Drumul Bistriței), pe tronsonul cuprins între intersecția cu DN 16 și localitatea Vaida-Cămăraș.

 „Am transmis constructorului care execută asfaltarea pe acest drum să intensifice ritmul lucrărilor, astfel încât, de săptămâna viitoare, să putem trece la următorul sector pe Drumul Bistriței, respectiv pe cel dintre Vaida-Cămăraș și Pălatca”, a transmis Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj:

După turnarea integrală a stratului de asfalt pe acest tronson, executantul lucrării va proceda la refacerea șanțurilor și montarea rigolelor, urmând ca, la final, să se realizeze marcajele și semnalizarea rutieră specifică.

Reamintim în acest context faptul că drumul județean 161G (DJ 109C) – Sucutard – Chiriș – Pălatca – Vaida Cămăraș – DN 16 este parte a proiectului de reabilitare și modernizare „Drumul Bistriței”, investiție realizată din fonduri europene. De mare complexitate și anvergură, proiectul presupune intervenția în profunzimea drumului, începând de la fundație și terminând prin aşternerea a două straturi de covor asfaltic, binder şi strat de uzură.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza