A fost desemnat constructorul drumului expres care va conecta Clujul cu Autostrada Transilvania

by admin

CNAIR a anunțat câștigătorul licitației privind construcția drumului expres care va lega Autostrada Transilvania de DN1, în zona localității Tureni. Drumul va fi construit de asocierea DIMEX-2000 COMPANY (Leader), OBRAS PUBLICAS YREGADIOS, OPR ASFALT,AUTOTEHNOROM,CON-A OPERATIONS. Proiectul are o valoare de 562,61 milioane de lei, fără TVA, iar termenul de finalizare a lucrărilor este de 18 luni.strada la Tureni

Drumul expres vaa vea o lungime de circa 5 kilometri, cu o lățime a benzii de circulație de 3,5 metri, un acostament lat de 2,25 metri și spațiu median de 3 metri lățime prevăzut cu separatoarele de sens. Pe această șosea vor fi construite 7 poduri și viaducte, din care cel mai lung va fi la kilometrul 4 peste Valea Racilor, un viaduct cu 6 deschideri și o lungime totală de 258 de metri din care tablierul are 246 metri.

Procedura pentru semnarea contractului va putea fi demarată peste 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestații.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

clujean 12/07/2023 - 14:56

Astia de la Dimex 2000 din gistrita lucreaza “de zor” pe str. Dragalina, adica vai de steaua lor ! Maxim 5 oameni vezi pe acolo pe santier. Si ei vor sa construiasca un drum expres! O sa fie un fassss, ceva de genul Aktor. Da no, unde umbla banu gros….

Raspunde

Comenteaza