A fost dat în folosință un nou parking în Cluj-Napoca

by admin

Un nou parking a fost dat în folosință în municipiul Cluj-Napoca, a anunțat pe rețelele de socializare primarul Emil Boc. Parkingul Hașdeu, situat pe strada Păstorului, are 320 de locuri de parcare și este format din subsol, 2 niveluri de demisol, parter, 3 etaje supraterane și terasă.

„Noul parking din Complexul Studențesc Hașdeu este funcțional de la începutul săptămânii. Cele 40 de locuri pentru vizitatori sunt disponibile în regim de plată orară (3 lei/oră, zona 2), în timp ce procedura de atribuire a locurilor pentru abonamente este în desfășurare:

  • 238 de locuri destinate studenților pe bază de abonament anual, la tariful de 104 lei
  • 42 de locuri destinate riveranilor, la tariful de 115 lei.

Abonamentele pentru parcare se acordă cu prioritate studenților de la Universitatea Babeş-Bolyai, parkingul fiind construit pe un teren aparținând acestei universități. În cazul în care studenții de la UBB nu depun solicitări în termen de 30 de zile de la începerea anului universitar, locurile neocupate vor fi atribuite altor categorii de solicitanți: prioritar studenților de la alte universități, apoi riveranilor”, a transmis primarul Emil Boc.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza