Rapper-ul MobTrap, scandal cu Poliția. Se plânge că ar fi fost bătut de polițiști, după ce și-ar fi amenințat prietena cu moartea

by admin

Rapper-ul MobTrap îi acuză pe polițiștii Secției 4 că l-ar fi agresat și reținut ilegal pentru 24 de ore. Pe numele său real Michael Emeka Rosenfeld, artistul a fost chemat la audieri după ce și-ar fi amenințat prietena cu moartea pe platformele de socializare, pe numele său fiind emis un ordin de protecție provizoriu.

„La data de 22 iunie a.c., o tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Cluj a sesizat Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție, cu privire la faptul că la data de 23 martie a.c., un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Cluj-Napoca, i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, prin intermediul unei înregistrări video postate pe platformele de socializare. Ulterior, la data de 17 iunie a.c., în timp ce se afla în prezența mai multor persoane, în zona unei baze sportive din cartierul Mănăștur, ar fi fost amenințată din nou de cel în cauză cu acte de violență, provocându-i acesteia o stare de teamă. 

Totodată, tânăra a reclamat faptul că a fost intimidată și amenințată cu moartea, prin intermediul unui mesaj trimis de cel în cauză unei cunoștințe comune, pentru a nu sesiza poliția despre situația de fapt. În cauză, polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au demarat cercetările, context în care s-a emis un ordin de protecție provizoriu, aspect care a condus la invitarea la sediul unității de poliție a tânărului de 19 ani, în scopul informării asupra  prevederilor și măsurilor dispuse”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În timpul audierilor, MobTrap ar fi devenit agresiv, motiv pentru care polițiștii l-au imobilizat și încătușat.

„Aflat la sediul secției de poliție, tânărul ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență agenților de poliție și instituției, context în care a fost îndrumat să manifeste un comportament civilizat. Acesta ar fi devenit agresiv, polițiștii procedând astfel la imobilizarea lui. Au fost demarate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare în formă continuată și influențarea declarațiilor, fiind dispusă reținerea pentru 24 de ore a celui în cauză.

Unitatea de parchet competentă a fost informată cu privire la amenințările cu moartea și intențiile de distrugere a bunurilor instituției adresate de cel în cauză polițiștilor, în vederea analizării existenței sau inexistenței elementelor constitutive ale infracțiunii de ultraj”, se mai arată în comunicatul IPJ Cluj.

Reprezentanții IPJ au transmis că se fac verificări pe linie internă privind tehnica de imobilizare folosită.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza