Avocado cu pesticide peste limite, vândut într-un lanț de hipermarketuri din Cluj. Produsul a fost retras de la comercializare

by admin

Un produs vândut în lanțurile de supermarketuri Kaufland a fost retras de la comercializare, a anunțat Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. Reprezentanții Kaufland au constatat că produsul K-Bio Avocado, vândut în cutie de câte 2 bucăți, adus din Columbia depășește limita de pesticide (clorpirifos și clorfenapir) și au decis retragerea de la comercializare din toate magazinele sale.

Produsul a fost vândut în perioada 11 – 18 martie, inclusiv în Cluj-Napoca, la magazinele din cartierele Mănăștur, Între Lacuri, Gheorgheni și Mărăști.

„Clienții care au achiziționat produsul cu datele de identificare de mai sus sunt rugați să nu-l consume şi se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna, până la data de 1 aprilie și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal”, au precizat reprezentanții ANSVSA.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza