5 mașini implicate într-un accident rutier pe strada Oașului. Trei persoane au ajuns la spital

by admin

Nu mai puțin de cinci mașini au fost implicate într-un accident rutier produs miercuri după-amiaza pe strada Oașului din Cluj-Napoca. Potrivit primelor cercetări, accidentul s-ar fi produs din cauza neasigurării corespunzătoare la efectuarea unui viraj.

„La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj au fost sesizați despre producerea unui accident de circulație pe strada Oașului, din Cluj-Napoca, unde au fost implicate 5 autovehicule.

Din primele cercetări a reieșit că o femeie, de aproximativ 35 de ani, care circula cu autoturismul înspre localitatea Chinteni, ar fi efectuat un viraj la stânga cu intenția de a pătrunde în curtea unui imobil, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de o tânără de 26 de ani, din direcția opusă.

În urma impactului, autoturismul femeii de 35 de ani a fost proiectat în alte 2 autovehicule, dintre care unul parcat, iar autoturismul tinerei a fost proiectat într-un alt autovehicul ce se afla parcat”, a transmis ISU Cluj.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. În urma impactului, trei persoane au ajuns la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada Oașului. Echipajele noastre au găsit la fața locului cinci autoturisme avariate, însă nu au existat victime încarcerate. Trei persoane au fost evaluate din punct de vedere medical și ulterior transportate la spital de către colegii de la ambulanță. Mai exact, a fost vorba despre două femei și un bărbat, cu toții conștienți și cooperanți. La misiune au luat parte, din partea ISU Cluj, două autospeciale cu modul de descarcerare ,”a transmis și ISU Cluj.

Traficul a fost blocat pentru aproximativ 40 de minute.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza