4 motive pentru care dulapul de baie suspendat este mai bun decât cel de podea

by Christian Suciu

V-ați întrebat vreodată de ce seturile de mobilier pentru baie conțin din ce în ce mai multe dulapuri suspendate, în locul celor de podea? Ei bine, factorul principal este acela că dispun de mai multe avantaje. De la aspectul organizat și ordonat al băii până la libertatea pe care o aveți în mișcare, aceste dulapuri baie sunt demne de luat în considerare. Dacă vă doriți să vă redecorați baia și nu știți ce piesă de depozitare vi se potrivește, stați fără griji. În rândurile ce urmează ne propunem să vă ajutăm pe această cale prin a vă enumera patru motive pentru care dulapurile suspendate sunt mai bune decât cele de podea. Veți afla cu ce avantaje vin aceste piese de mobilier și astfel, la final, veți putea face cea mai bună decizie pentru familia dumneavoastră. Fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Pe lângă tematică și design-ul interior ales, o baie modernă mai trebuie să conțină și piese de mobilier adecvate. De la lavoarul pentru baie și până la oglinzile de baie, aveți o mulțime de produse la care să vă gândiți. Însă, totul trebuie luat treptat. De aceea, în continuare ne propunem să ne concentrăm strict pe dulapul de baie. După cum v-am promis, vă vom prezenta câteva motive pentru care această piesă de depozitare este demnă de luat în considerare și astfel, sperăm să vă convingem de utilitatea sa. Așadar, haideți să aflați ce vi s-ar potrivi.

Modele multiple

Primul și cel mai important motiv amintit astăzi este acela că dulapul de baie suspendat se găsește într-o gamă largă de modele. De la cele asortate după design-ul interior, până la cele cu imprimeuri sau de diferite culori, aveți o mulțime de opțiuni pentru care să optați. Însă iată care sunt modelele clasice ce se vor potrivi cu orice stil de baie:

  • Cu uși simple sau glisante: în funcție de nevoi, puteți alege un dulap pentru baie cu uși simple, care se deschid în mod obișnuit, sau cu uși glisante. Țineți însă cont că cele glisante vor oferi un plus de personalitate.
  • Cu uși transparente, de sticlă: dacă vreți să vă aranjați produsele de îngrijire cât mai ordonat pe rafturi, iată că puteți alege și un dulap cu uși de sticlă, ce le va lăsa la vedere.
  • Cu uși cu oglindă: există și dulapuri care au uși formate din oglindă. Așa, dispuneți de un produs 2 în 1: și pentru depozitare, și pentru înfrumusețare.
  • Cu uși cu model sau imprimeu: mai puteți alege și dulapul cu imprimeu, pentru un plus de stil și culoare în baia familiei.

Dimensiunile

Un alt motiv pentru care dulapul de baie suspendat primează în fața celui de podea este acela că vine într-o dimensiune mică, potrivită pentru activitățile de zi cu zi. Un dulap de podea, fiind masiv și rigid, v-ar fi îngreunat mișcările. Însă cel suspendat, fiindcă nu ocupă la fel de mult spațiu, vă oferă libertate în mișcare.

  • Piesă de mobilier individuală

Al treilea motiv amintit astăzi este acela că dulapul în cauză vine drept piesă de mobilier de sine stătătoare. Veți putea alege modelul favorit dintr-o colecție largă de produse, fără să fiți nevoit să cumpărați un set întreg de mobilier pentru baie. Achiziționând un dulap individual, aveți posibilitatea de a-l asorta după bunul plac și de a-l poziționa oriunde vă doriți. Unde mai pui că vă puteți alege și culoarea favorită înainte de achiziție. Așa, veți obține o baie modernă, într-un design cât se poate de armonios.

  • Oferă un look spațios

Nu în ultimul rând, al patrulea motiv pe care trebuie să îl rețineți din acest articol este că dulapul suspendat oferă un look spațios. Dacă vă doriți ca baia dumneavoastră să exprime ordine, organizare și modernism pe deplin, acest dulap este alegerea perfectă. Acum că ați aflat toate informațiile de care aveați nevoie, tot ce vă rămâne de făcut este să căutați cu grijă și atenție modelul potrivit, pentru ca baia dumneavoastră să strălucească mai frumos ca niciodată.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că v-am inspirat cu sfaturile oferite și că acum sunteți convins de utilitatea acestui dulap de baie. Pentru și mai multe idei, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping și redecorare plăcută!

Te-ar putea interesa si

Comenteaza