4.761 de români, infectați cu COVID-19. Câte cazuri sunt la Cluj?

by admin

Până astăzi, 8 aprilie, pe teritoriul României, au fost înregistrate 4.761 de cazuri de coronavirus. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, dintre persoanele confirmate pozitiv, 528 au fost declarate vindecate și externate. La nivelul județului Cluj, 78 de persoane au fost depistate pozitiv cu COVID-19.

Totodată, până acum, 209 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj și Mehedinți, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 344 de noi cazuri de îmbolnăvire.

De asemenea, putem observa o scădere a pacienților internați la ATI. Conform datelor transmise, în acest moment, sunt internați 162 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 25.556 de persoane. Alte 89.976 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza