3 Sloturi pe care le poți juca cu rotiri gratuite

by Oana Spiru

Ai rămas cumva în pană de idei pentru următoarea ta sesiune de rotiri din cazino? La acele păcănele pe care le jucai de obicei nu mai găsești motivație și deja știi cam care este comportamentul ecranului de joc? Din fericire, ofertele cazinourilor online din România oferă o gamă atât de variată de jocuri încât ai mereu opțiuni de jocuri foarte antrenante, pline de speciale și jocuri bonus, dar și posibilități de câștig multiple. Iar astăzi avem și recomandări pentru tine. Acestea fiind spuse, iată ce tipuri de sloturi îți oferă rotiri gratuite, dar și exemple potrivite pentru tine.

Ce înseamnă sloturile cu rotiri gratuite?

Cazinourile online din România oferă foarte multe bonusuri, premii și facilități sau avantaje pe care le poți folosi pentru a te juca mai des în cazino, pentru a câștiga mai mulți bani sau chiar pentru a te asigura că îți oferi chiar ție niște varietate pentru a nu te plictisi foarte repede. Rotirile gratuite sunt chiar ele un astfel de bonus pe care îl poți revendica de cele mai multe ori atunci când te înregistrezi la un cazino sau în momentul în care un casino online organizează o oarecare formă de bonus sau promoție ce ar putea fi revendicată de către orice jucător.

Rotirile gratuite nu au niciodată nevoie de o miză și cu siguranță nu te vor solicita din niciun punct de vedere financiar. Cu toate acestea, rotirile gratuite au de obicei o anumită condiție maximă de miză. De exemplu, dacă primești 800 de rotiri gratuite într-un cazino, aceste rotiri au probabil o miză fixă propusă de operator. Mizele pot fi mai mari sau mai mici în funcție de fiecare provider. Prin urmare, iată care sunt tipurile de sloturi de la care vei putea primi astfel de bonusuri:

3 Linii de joc

Un criteriu important de clasificare al sloturilor și unul dintre filtrele folosite de către jucători atunci când își aleg jocurile preferate este numărul de linii de joc. Acesta nu ar trebui să fie confundat cu liniile de plată deoarece un slot cu 3 linii de joc poate oferi și 10 linii de plată dacă furnizorul își dorește acest lucru. Prin urmare, sloturile cu  3 linii de joc sunt și cele pe care jucătorii le știu cel mai bine și la care se vor juca extrem de mult, cu plăcere, dar și cu o senzație de nostalgie. Sloturile cu 3 linii de joc sunt cele mai cunoscute, au devenit deja clasice printre jucători și oferă tot ce vrei de la un asemenea joc de cazino.

Astfel, foarte mulți jucători vor căuta să obțină rotiri gratuite la aceste jocuri deoarece ele sunt cunoscute, oferă o senzație de confort și îi ajută să se simtă și relaxați și eficienți. Sloturile cu 3 linii de joc sunt simple, nu au tematici foarte complicate, iar de cele mai multe ori oferă jucătorilor câștiguri mari bazate pe simbolul 7. Fire Joker, Triple Diamond, Wheel of Wealthsunt doar 3 exemple.

5 Linii de joc

Sloturile cu 5 linii de joc sunt probabil un mod evident prin care să îți dai seama că și domină industria în acest moment. Majoritatea sloturilor vechi și noi sunt cele cu 5 linii de joc, unde tematicile pot fi extrem de diferite, simbolurile sunt și ele mai multe, iar funcțiile speciale pot fi și ele variate. Prin urmare, sloturile cu 5 linii de joc sunt cele care sunt cunoscute de către toți jucătorii. Sloturile cu 5 linii de joc au mai mult spațiu pentru elemente grafice mult mai complexe și mult mai multe compatibilități dintre culori și efectele audio. Book of Ra, Sizzling Hot sau Shining Crownsunt 3 exemple puternice pentru această categorie.

Sloturile Progresive

Sloturile progresive sunt cele care pe măsură ce este jucat cât mai mult, jackpotul devine din ce în ce mai mare. Tot ce trebuie să faci este să fii tu cel care câștigă respectiva sumă de bani.

Sloturile progresive pot avea și 3 linii de joc și 5 linii de joc, dar pot avea și sistemul Megaways inclus în ecranul de joc, ceea ce face câștigurile să fie și mai mari decât ți-ai putea imagina. Sloturile Megaways au sisteme care creează posibilități uriașe și chiar oferă jucătorilor ocazia de paria la păcănele cu sute de mii de linii de plată.

Concluzie

Așadar, dacă ai nevoie de un slot pe care să îl joci pentru a mai reduce din monotonie, este timpul să alegi unul dintre titlurile pe care ți le-am prezentat în lista de mai sus. Până la noi recomandări, cu siguranță vei avea surprize mari dacă vei juca.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

3 Sloturi pe care le poți juca cu rotiri gratuite – Revista Presei 23/03/2023 - 15:51

[…] SURSA / CITESTE MAI MULT […]

Raspunde

Comenteaza