170 de voluntari au strâns saci întregi de deșeuri din lacul Beliș de Ziua Mondială a Mediului FOTO:

by Christian Suciu

O acțiune de ecologizare la inițiativa Clubului Alpin Român și Administrația Parcului Național Apuseni a fost desfășurată ieri la Lacul Beliș din Cluj la care au luat parte nu mai puțin de 170 de persoane în perioada 3-5 Iunie. Voluntarii au colectat gunoaiele acumulate pe o rază de 66 de kilometri din jurul lacului, respectiv 25 de kilometri în linie dreaptă pe luciul apei.

Președintele Consiliului Județean Cluj a mulțumit participanților pentru dăruire și implicare, aslutând în același timp și alte inițiative noi de acest fel.

”La finalul acestei acțiuni extrem de lăudabile, nu putem decât să îi felicităm și să le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în ecologizarea lacului Beliș, un obiectiv turistic foarte apreciat atât de către clujeni cât și de cei care ne vizitează județul. Cu siguranță, vom răspunde favorabil și următoarelor solicitări de sprijin pe care le vom primi în acest scop.” a declarat Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj.

Consiliul Județean Cluj și i Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj a sprijinit organizarea evenimentului prin suplimentarea cu ambaracțiuni pentru ecologizare și chiar cu personal, printre volutari aflându-se reprezentanți ai respectivelor instituții.

Galerie FOTO:

Te-ar putea interesa si

Comenteaza