11 cazuri de COVID-19 la o grădiniță din Cluj. Cursurile fizice se suspendă

by Cristina Mihaila

Grădinița cu Program Prelungit “Mica Sirenă” din municipiul Cluj-Napoca trece de mâine în scenariul roșu, la propunerea Consiliului de Administrație a unității de învățământ. Activitatea didactică care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor, este suspendată până la data de 08.03.2021, după ce 6 copii și 5 angajați ai unității au fost depistați pozitiv la noul coronavirus.

Având în vedere adresa Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj nr. 2669 din 24.02.2021 privind rezultatele anchetei epidemiologice, înregistrată la Instituția Prefectului- Județul Cluj cu nr. 2302/25.02.2021, adresa Inspectoratului Școlar Județean Cluj nr.1537 din 25.02.2021, înregistrată Instituția Prefectului-Județul Cluj cu nr. 2303/25.02.2021, privind propunerea de suspendare a activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor pentru unitatea de învățământ preuniversitar Grădinița cu Program Prelungit “Mica Sirenă” din municipiul Cluj-Napoca, la propunerea Consiliului de Administrație a unității de învățământ, avizată de Inspectoratul Școlar Județean și Direcția de Sănătate Publică, CJSU Cluj a aprobat prin hotărârea nr. 16, suspendarea până la data de 08.03.2021, a activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor, pentru această unitate.

Pe perioada suspendării, procesul de învățământ la unitatea de învățământ preuniversitar se va desfășura online.

În perioada de suspendare a cursurilor cu prezenţă fizică, conducerea unităţii de învăţământ va dispune realizarea următoarelor activităţi obligatorii:
a) curăţenia şi aerisirea claselor/sălilor;
b) dezinfecţia generală şi nebulizarea spaţiilor unităţii de învăţământ, respectiv clase, săli, holuri, toalete.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza