Ziua Porților Deschise la Facultatea de Teatru și Film. Descoperă fascinanta lume a artei scenice și a cinematografiei

by Bianca Baraboi

Facultatea de Teatru și Film a UBB Cluj-Napoca, organizează evenimentul „Ziua Porților Deschise – linia română” în weekendul ce urmează, unde veți avea oportunitatea de a descoperi fascinanta lume a artei scenice și a cinematografiei.

Sunt așteptate toți liceenii care vor să urmeze aceste specializări, dar și alte persoane interesate de domeniile facultății.

Programul evenimentului:

Vineri, 26 aprilie 2024: Sala 43

12:00-14:00- Atelier de film pentru liceeni – Întâlnire cu Asist. Drd. Teodor-Ioan-Vlad Popa 

14:00-15:00- Prezentarea Departamentului de Cinematografie și Media, linia română– Întâlnire cu Conf. Univ. Dr. Ligia Smarandache

15:00-16:00- Vizionare scurtmetraje realizate de studenții Departamentului de Cinematografie și Media

16:00- Prezentarea Departamentului de Teatru, linia română– Întâlnire cu Lect. Univ. Dr. Ivona Tătar-Vîstraș

18:00– Repetiție deschisă cu public „Deșteptarea primăverii” de F. Wedekind condusă de Adina Lazăr – Sala Radu Stanca (Facultatea de Litere)

Sâmbătă, 26 aprilie 2024: Sala Braborescu

12:00-14:00 Atelier „Corpul-loc al creației” cu Lect. Univ. Dr.  Lupan Raluca și  Lect. Cătălin Codreanu

Locație: Facultatea de Teatru și Film, [Str. Mihail Kogalniceanu nr 4, Cluj-Napoca]

În cadrul acestui eveniment special, veți putea:

Explora Facilitățile Noastre: Vom oferi tururi ghidate ale facultății, unde veți putea descoperi sălile de curs, studiourile de filmare și alte facilități de învățare și creație.

Participa la Workshop-uri: Veți avea șansa de a lua parte la workshop-uri practice și demonstrații interactive organizate de profesori pentru a vă familiariza cu diversele aspecte ale teatrului și cinematografiei.

Discuta cu profesorii noștri: Vă invităm să discutați cu profesorii noștri dedicați despre programele noastre academice, oportunitățile de carieră și viața de student la Facultatea de Teatru și Film din Cluj-Napoca.

Obțineți Informații Despre Admitere: Veți putea afla detalii despre procesul de admitere la Facultatea de Teatru și Film, cerințele de admitere și modalitățile de pregătire pentru examenele de admitere. 

Aceasta este o oportunitate unică de a explora pasiunea pentru teatru și film și de a afla cum puteți urma această cale, ca viitori profesioniști în domeniu.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza