Zilele Carierei la UTCN. Anul acesta orientarea în carieră se face online

by Cristina Mihaila

În perioada  22 – 26 martie 2021,  Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca organizează Zilele Carierei , eveniment cu tradiție organizat încă din anul 2013. În acest an, activitățile vor avea loc online, pe platforma Microsoft Teams, în campusul virtual al UTCN.

Aflat la a opta ediție, Zilele Carierei 2021 este cel mai mare eveniment de carieră organizat prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al UTCN care se adresează tuturor studenților UTCN din locațiile Cluj-Napoca, Baia Mare și extensiile universitare.

Timp de o săptămână, studenții vor putea participa la diverse activități: prezentări de produse/tehnologii/servicii ale firmelor; webinarii pe tematici ce țin de dezvoltarea Soft Skills; simulări de interviuri în baza unei programări; masă rotundă între angajatori, cadre didactice și studenți cu tema: ”Tendințe în dezvoltarea tehnologică pe plan regional și cererea pentru diferite categorii de specializări și competențe ale absolvenților”; întâlniri și discuții informale de tip networking cu un meeting deschis pe tot parcursul evenimentului, pe canalul Coffee Room virtual.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza