Young Boys Berna – CFR Cluj, LIVE pe Prima TV și Primaplay.ro, marți, de la 21:30

by admin

Marţi, 10 august, de la ora 21:30, ultima echipă românească rămasă în cupele europene la fotbal, CFR Cluj, întâlneşte Young Boys Berna în returul 3 preliminar al UEFA Champions League, în direct la Prima TV. Meciul poate fi urmărit şi pe platforma online www.primaplay.ro, fiind accesibil românilor din orice colţ al lumii.

Campioana CFR Cluj joacă marţi returul pentru calificarea în play-off-ul UEFA Champions League cu Young Boys Berna. Meciul este transmis de Prima TV, marţi 10 august, de la ora 21.30. În meciul tur de la Cluj, transmis de Prima TV, scorul a fost 1-1 iar clujenii au nevoie de o victorie pentru a merge mai departe.

CFR Cluj şi Young Boys se reîntâlnesc, după ce anul trecut au fost colege de grupă în UEFA Europa League, cu o remiză şi o victorie la limită, obţinută după un penalty, pentru elveţieni.

Campioana României este singura rămasă în cupele europene, având asigurată prezenţa în primul sezon al UEFA Conference League. Dacă va trece de Young Boys, va juca în playoff-ul UEFA Champions League cu Ferencvaros Budapesta sau cu Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu. Dacă va pierde cu elveţienii, va merge în playoff-ul UEFA Europa League.

Meciul poate fi urmărit şi pe platforma online www.primaplay.ro, fiind accesibil românilor din orice colţ al lumii.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza