Weekend cu soare! Unde ne putem relaxa la sfârșit de săptămână în județul Cluj

by Oana Spiru

Odată cu vremea bună s-a deschis și târgul din Parcul Etnografic ,,Romulus Vuia” care este, în aceste zile, gazda a peste 70 de producători tradiționali din întreaga Transilvanie, în cadrul Târgului ,,Negustorii satului”.
Astfel, până duminică, 25 aprilie, între orele 10:00 – 18:00, clujenii interesați de produse ecologice sau tradiționale, precum și cei care doresc să petreacă timp de calitate în natură sunt așteptați la târgul de primăvară din Hoia.

Standurile sunt prin tot parcul, e liniște și totul se desfășoară în deplină siguranță, nu ne călcăm în picioare!

„Nu e un târg oarecare, nu e într-o parcare, nu sunt souveniruri ieftine, și nici roșii import din Olanda, nu avem stand de mici cu bere, în schimb veți găsiți aici un parc înflorit, verde, uneori însorit, cu un târg cu producători locali, artizani, meșteșugari pricepuți, artiști, bijutieri, și lista continuă, cu produse unicat, oameni tineri și nu numai”, spun reprezentanții Parcului Etnografic.

Vremea frumoasă din acest weekend ne scoate în natură. Dacă vrem să fugim pentru câteva ore de aglomerația din oraș, la doi pași de Cluj, Stufărișul de la Sic este loc ideal în acest weekend. Printre stuful de la Sic, admirând flora rezervației naturale, ne putem plimba pe pontonul de lemn, îndreptându-ne spre un turn de observație, construit din lemn, pentru a putea admira stufărisul și dealurile verzi.

În același timp, dacă simțim nevoia de puțină adrenalină, la numai cinci kilometri distanță de municipiul Dej, la Complexul T&T Karting Transilvania putem să ne distrăm. Acest complex cuprinde singura pistă de karting din Transilvania la standarde internaționale și este cel mai nou circuit de karting din Transilvania.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza