WEEK-END CU MIȘCARE. TURNEUL INTERNAȚIONAL DE SQUASH

by admin

Ediția a VII-a a celui mai important turneu internațional de squash din Europa de Sud Est, Romanian Open Squash 2019, se va derula de Vineri până Duminică, din 15 până în 17 Noiembrie, pe terenul de sticlă amplasat în zona intrării 4 a centrului comercial din Florești.

Pe parcursul celor 3 zile, jucători profesioniști din Top 200 mondial, vor concura pentru punctele și premiile pe care  concursul PSA (Professional Squash Association) le propune. Vor participa jucători din Spania, Anglia, Irlanda, Croația, Ungaria, Polonia, Israel, Suedia, Bulgaria, Germania, Pakistan, Egipt. Printre aceștia ei se află nume importante ale circuitului internațional, precum Bernat Jaume, fost campion Romanian Open Squash în 2017 și finalist în 2018, Farkas Balazs, Sean Conroy, Robert Downer sau Yahia Elnawsany, proaspăt câștigător al British Junior Open și unul din cei mai buni jucători din Egipt, țara care domină topul circuitului profesionist. 

Pe lângă aceștia, sunt confirmați și jucători amatori, iar premiile cumulate ale tablourilor de concurs, de peste 8.000 USD, vor atrage în total mai mult de 100 de femei și bărbați, juniori și junioare, cu vârste cuprinse între 14 și 50 de ani. Competiția secundară reprezintă și singurul turneu de tip Elite din cadrul Campionatului Național, iar pe cele două tablouri, Divizia A și Divizia B, și-au anunțat prezența jucători importanți din țările vecine, care vor crește valoarea participanților la aceste turnee. 

Finalele tablourilor de concurs vor avea loc Duminică 17 noiembrie, după oră 14.00, însă se anuntă meciuri foarte spectaculoase și în sferturile de finală și semifinalele de Sambătă ale turneului profesionist, care se vor desfăsura începând cu orele 11:00 respectiv 18:00.    

Te-ar putea interesa si

Comenteaza