Vreme instabilă pentru clujeni la sfârșitul săptămânii! Soarele și ploile vor alterna pe durata weekendului

by Christian Suciu

Se anunță un weekend cu vreme instabilă pentru clujeni însă cu temperaturi normale pentru această perioadă. În primele zile de weekend, cerul va rămâne însorit în majoritatea timpului potrivit prognozei Accuweather iar șansele de precipitații se mențin scăzute. Ploile își vor face simțită simțită prezența începând de Duminică când temperaturile vor scădea sub 20 de grade Celsius.

Cum va arăta vremea în weekend la Cluj:

Vineri, 5 mai: Cerul va rămâne parțial însorit pe parcursul zilei iar indicele de precipitații rămâne scăzut, de numai 25%. Maxima zilei va fi 22 de grade Celsius iar noaptea temperatura minimă va fi de 9 grade Celsius.

Sâmbătă, 6 mai: Maximele vor rămâne constante însă pe timpul nopții minimele vor scădea la 8 grade Celsius. Cerul va fi noros pe timpul zilei dar șansele de precipitații se mențin scăzute iar vântul va bate cu putere în rafale de 30km/h.

Duminică, 7 mai: Se anunță ploi pe parcursul zilei, șansele de precipitații fiind de 82% iar maxima zilei nu va depăși 16 grade Celsius. Temperatura minimă înregistrată la noapte va fi de 7 grade Celsius iar vântul va bate cu 20 de km/h.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza