Vlad Pop aleargă de la Cluj-Napoca la Constanța pentru copiii bolnavi de cancer

by Oana Spiru

Ultramaratonistul Magic Vlad Pop a pornit, luni dimineață, in ultra-maratonul Cluj – Constanța. În aceste momente alergătorul de distanțe mari a pornit spre Sighișoara.

Startul s-a dat luni, la ora 08.00 din fața Casei Radio Cluj din Cluj-Napoca. El va alerga aproximativ 620 km timp de 8 zile, pentru o cauză nobilă. Ultramaratonistul vrea să strângă bani pentru bursele MagicEDU.
Vlad a luat starul împreună cu alți sportivi care au pornit în cursa la capătul căreia speră să strângă cei 600.000 RON necesari pentru ca 100 de copii grav bolnavi, cu diagnostice oncologice sau cronice, să primească și în 2021 o bursă MagicEDU în valoare de 500 de lei, lunar.

„Am ajuns la concluzia că doar rămânând în România putem schimba lucrurile. Noi, tinerii, avem o voce, putem să fim de folos și să fim o inspirație. Frica este unul dintre cele mai mari obstacole pe care trebuie să le depășim, dacă dorim să ne atingem obiectivele. Teama de ceea ce poate să se întâmple sau să nu se întâmple, teama de eșec sau chiar teama de ceea ce vor crede alții dacă lucrurile nu funcționează așa cum ne așteptăm. Crede în tine și în visele tale. Continuă să stai în adevăr, chiar dacă te sperie. Iubirea învinge frica”, spune Vlad Pop, citat de ski-outdoor.ro

Sportivul invită toți doritorii să alerge împreună cu el măcar primul kilometru de la începutul cursei, din fața Casei Radio din Cluj, ori ultimul kilometru, până la Casino Constanța, ori să se alăture cursei oriunde pe parcurs – din Cluj-Napoca, Apahida, Tg. Mures, Sighișoara, Bran, Târgoviște, București MagicHome, Dragalina, Constanța.

Cei care vor să susțină cauza lui Vlad, pot trimite un sms de 2 euro cu textul BURSA la 8844.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Vlad Pop a ajuns la Constanța. Clujeanul a alergat 620 de km pentru copii cu afecțiuni oncologice 09/03/2021 - 09:47

[…] început-o pe 1 Martie, din Cluj-Napoca. A parcurs distanța în mai puțin de 8 zile și a avut un scop nobil: strângerea de fonduri pentru tratamentul și îngrijirea copiilor bolnavi de […]

Raspunde

Comenteaza