Viorel Băltărețu și-a dat demisia de la președinția filialei USR Cluj-Napoca după rezultatul din alegeri

by Christian Suciu

Liderul USR Viorel Băltărețu și-a anunțat demisia de la conducerea filialei USR Cluj-Napoca în urma rezultatului obținut în alegerile din urmă cu trei zile. Viorel Băltărețu, candidatul Alianței Dreapta Unită (USR+PMP+Forța Dreptei) a obținut 5,84% din totalul voturilor plasându-se pe poziția a 5-a în cursa pentru primărie, câștigată detașat de Emil Boc cu 42,53%.

” Dragi clujeni, alegerile s-au încheiat, dar munca mea continuă. Rezultatul alegerilor la Primărie nu a fost unul bun și mi-l asum în întregime. Am făcut o campanie corectă, o campanie concentrată pe soluții. Mai am de învățat, fără îndoială. E o lecție dură, din care voi învăța. Ca atare, îmi dau demisia din poziția de Președinte al Filialei locale USR Cluj-Napoca. Pe de altă parte, mă bucur că eforturile tuturor celor implicați în campanie au dat roade bune în Consiliul Local Cluj-Napoca. USR a obținut rezultate mai bune decât în mandatul anterior. Colegii noștri vor continua să muncească la fel ca până acum.

În ce privește activitatea mea de parlamentar, continui mandatul și rămân concentrat pe marile proiecte ale Clujului. Rămân onest și incoruptibil. Lupt în continuare pentru ce contează pentru clujeni. Am muncit mult în acești patru ani să conving autoritățile să miște din loc proiecte trase pe linie moartă sau care se mișcau cu încetineala exasperantă a birocrației românești.”, a declarat deputatul USR pe pagina sa oficială de Facebook.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza