Violatorul din Cășeiu a fost prins. Se ascundea în comună

by admin

Bărbatul dat în urmărire generală după ce ar fi violat o adolescentă a fost prins în comuna Cășeiu.

„În urma cu puțin timp, bărbatul a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej -Secția 5 Poliție, pe raza comunei Cășeiu. A fost condus la sediul unității de poliție, în vederea punerii în executare mandatul de arestare preventivă emis de instanță”, a transmis IPJ Cluj.

Bărbatul a fost dat în urmărire generală joi după-amiaza, după ce dispărut înainte ca judecătorii să emită mandatul de arestare preventivă.

„În după-amiaza de joi, 2 februarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej, au demarat activități în vederea depistării unui bărbat, de 44 de ani, din comuna Cășeiu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol asupra unei minore de 17 ani.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus, la data de 1 februarie a.c., reținerea lui pentru 24 de ore. Fapta pentru care este cercetat a fost comisă la data de 1 februarie a.c., într-un imobil din comuna Cășeiu. După expirarea aceastei măsuri, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, de către magistrații Judecătoriei Dej”, a transmis IPJ Cluj joi seara.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Violatorul din Cășeiu a fost prins. Se ascundea în comună – Revista Presei 03/02/2023 - 15:39

[…] post Violatorul din Cășeiu a fost prins. Se ascundea în comună appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde
Violatorul din Cășeiu a fost prins. Se ascundea în comună – Revista Presei 03/02/2023 - 19:27

[…] SURSA / CITESTE MAI MULT […]

Raspunde

Comenteaza