Vineri se deschide primul cinema drive-in de la Cluj. Vezi locația

by admin

Începând cu weekend-ul acesta, poți să vezi filme pe marele ecran din siguranța mașinii tale. De la filme de oscar, la comedii și animații. Totodată, organizatorii vor porni şi seria de concerte live cu trupe româneşti, trupele urmând să ajungă rând pe rând în cele 6 oraşe în care are loc acest Drive-In Tour. 

„Introducem conceptul de Drive In Show, care respectă normativele legale și oferă publicului distracție în siguranță”, declară organizatorii.

Sala de proiecţii în aer liber are practic două tipuri de locuri, pentru autoturisme normale şi pentru SUV-uri, astfel încât toţi spectatorii să aibă vizibilitate optimă. Din mașină, filmele și concertele pot fi privite și ascultate live, pe frecvența dedicată evenimentului (FM/la radio).

Marele ecran de unde clujenii pot să urmărească filmele va fi amplasat în parcarea centrului comercial VIVO! Biletul se taxează practic pe maşină şi va costa în funcție de evenimentul respectiv. Acesta va putea fi plătit online pe entertix.ro sau pe myticket.ro, unde veți putea găsi informațiile suplimentare, cât și regulamentul noului cinema.

Sursa foto: clujcapitala.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza