Vine sau nu vine Coldplay la Untold 2020?

by admin

O informatie incitanta circula de cateva zile pe internet si pune pe jar festivalierii. Britanicii de la Coldplay ar putea urca anul acesta pe scena de la Untold! Intrebat daca acest lucru e posibil, Edi Chereji nici nu a confirmat, dar nici nu a respins zvonul.

„În fiecare an se vehiculează multe nume mari care ar putea fi prezente la Untold. Asta este o dovadă clară că oamenii au aşteptări foarte mari de la noi, deoarece la fiecare ediţie am avut surprize neaştepate, artişti legendari, unii dintre ei aflaţi în România pentru prima dată. Şi la ediţia din acest an vom depăşi cu siguranţă aşteptările fanilor noştri!”, a declarat Edy Chereji, director comunicare Untold pentru Ziarul Financiar.

Până în momentul de față, trupa de rock alternativ Coldplay nu a anunțat vreun program referitor la concertele din acest an. Cu un parcurs aventuros pe scena muzicală, cu 7 premii Grammy câștigate și cu peste 100 de milioane de albume vândute, Coldplay este una dintre cele mai iubite trupe din întreaga lume. În ciuda faptului că fanii de pretutindeni așteaptă cu nerăbdare concertele din acest an, cei de la Coldplay nu se grăbesc să anunțe ceva oficial. Să fie oare o oportunitate grozavă anul acesta pentru fanii festivalului Untold să vadă formația rock pe scena principală? Asta va rămâne de văzut. Fanii festivalului tind să spere la o asemenea veste, deoarece Untold a reușit de la an la an să-i surprindă pe aceștia, aducând mereu nume importante.

Potrivit infomusic.ro, membrii trupei Coldplay au anuntat anul trecut ca nu vor mai pleca in turnee pana cand nu va fi redus impactul negativ pe care îl au asupra mediului atunci când folosesc diverse mijloace de transport.

Organizatorii Untold au anunțat deja câțiva artiști care vor urca pe scenele festivalului la ediția din acest an – Above and Beyond, Afrojack, Dj Snake, David Guetta, Iggy Azalea, Eric Prydz, Pussycat Dolls, Steve Aoki, The Script, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Lost Frequencies Live, Paul Kalkbrenne, Dub FX şi Rudimental.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza