VIDEO|”Autostradă” spre munte. Se asfaltează drumurile către principalele stațiuni din Cluj

by Cristina Mihaila

Pe drumurile către principalele stațiuni de munte din județul Cluj se lucrează mai ceva ca la autostradă. Autoritățile trag tare pentru a oferi condiții optime celor care, din cauza pandemiei, își vor petrece anul acesta vacanțele în țară. Așa arată astăzi ”șantierul” de pe șoseaua care duce până la pârtia Mărișel:

Lucrăm intens pentru a finaliza lucrările de asflatare până la pârtia de schi de la Mărișel. La fel lucrăm la Băișoara, Măguri-Răcătău și Vișag-Săcuieu -Vlădeasa. Pregătim toată zona de munte pentru clujeni și turiști”, ne-a spus președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Lucrina 09/06/2020 - 09:00

Multe spune Domnul Tișe, dar din pacate multe fac parte doar din campania de promovare a imaginii dânsului.
Din toamna anului 2018, drumul spre Baisoara este un calvar.
Nu stiu cum se contracteaza firmele care fac drumul si care este garantia pentru o astfel de lucrare, daca in mai puti de 2 ani drumul este refacut a treia oara.
Îl invitam pe domnul Presedinte al Consiliului Judetean sa faca naveta doar o saptamana cu masina personala, cumparata dintr-un salar minim pe economie.

Raspunde
Pop ion 10/06/2020 - 13:53

Lucrarea aceasta face parte din scenariul, totul pt câștigarea alegerilor. Acest drum trebuia sa fie gata de mult. Au Dat lucrarea unei firme care era clar ca nu poate sa o faca, ca să rămână pe anul premrgator alegerilor sa o facă pt reclama. Pe lângă aceasta la urcare în mai multe curbe nu pot trece doua mașini una pr lângă alta(nu ști dacă asa este proiectul sau drarii au făcut după capul lor). Inplus acest drum fără santuri(fiind un drum de munte) nu are cum sa reziste.

Raspunde

Comenteaza