VIDEO. Simone Tempestini a câștigat Raliul Maramureșului

by admin

Simone Tempestini a câştigat Raliul Maramureşului, a patra etapă a Campionatului Naţional de Raliuri. Competiţia s-a putut vedea în exclusivitate pe Look Sport+.

Pilotul celor de la Napoca Rally Academy şi-a mărit în ziua decisivă avansul la general, în faţa coechipierului Bogdan Marişca. Cei doi şi-au împărţit victoriile pe durata etapei, totul s-a decis pe PS Gutin, acolo unde Tempestini a câştigat cu un avans de peste un minut şi jumătate. Parcurgerea a fost una îngreunată serios de ploaie.

Echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu (Skoda Fabia R5) a fost cronometrat cu timpul de 1 h 19 min 14 sec 9/10, fiind urmat de Bogdan Marişca/Sebastian Itu (Ford Fiesta R5), la 2 min 00 sec 8/10, şi de Sebastian Barbu/Bogdan Iancu (Skoda Fabia Rally2), la 2 min 43 sec. Turcii Ugur Soylu/Aras Dincer (Skoda Fabia R5) au ocupat locul patru, la 05 min 46 sec 4/10 de învingători.

Marişca a recunoscut la final că a ales greşit cauciucurile pentru Gutin şi astfel a pierdut tot. Podiumul a fost completat de Sebastian Barbu, care a profitat de abandonul lui Norbert Maior.

Următoarea etapă va avea loc pe 11-12 iunie, Raliul Argeşului, în direct pe Look Sport.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza