VIDEO | Show în Gruia! CFR Cluj – FC ”U” Craiova 3-2. Marius Şumudică obține o victorie de moral în fața trupei lui Adi Mutu

by admin

Campioana CFR Cluj a debutat cu victorie în noul sezon al Ligii I, după ce a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-2), echipa FC ”U” Craiova.

Ardelenii au început partida perfect şi conduceau cu 2-0, după primele 11 minute. Trupa lui Adrian Mutu a revenit şi a restabilit egalitatea până la pauză spre disperarea lui Marius Şumudică.

CFR a revenit motivată de la vestiare şi a lovit decisiv pe final, prin Claudiu Petrila.

CFR Cluj – FC ”U” Craiova 3-2 (Deac 10, Tahiri 11, Petrila 75 / Bauza 22, Baeten 33 )

Echipele de start:

  • CFR CLUJ: Arlauskis – Susic, Ciobotariu, Graovac, Latovlevici – Deac, Hoban, Tahiri – Petrila, Omrani, Chipciu
  • REZERVE: Bălgrădean, Camora, Manea, Cestor, Rodriguez, Păun, Costache, Gîdea, Debeljuh
  • FCU CRAIOVA: Gremsl – Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert – Asamoah, D. Albu, R. Baeten – R. Răducanu, C. Bălan, Bauza
  • REZERVE: R. Popa, Paramatti, Zanfir, V. Achim. V. Pop, Miuţescu, Raicea, Blidar, Da Costa Oliveira

Vezi aici rezumatul VIDEO:

Vezi aici declarațiile lui Marius Șumudică de la finalul partidei:

https://www.looksport.ro/video-sumudica-show-la-finalul-meciului-am-avut-89-de-atacuri-periculoase-sunt-ca-un-meditator-care-si-pregateste-elevii-pentru-bacalaureat-20297433

Învingător cu 3-2 în faţa celor de la FC U Craiova, Marius Şumudică a avut un discurs efervescent după meciul din Gruia. A făcut apel la statistica ultimelor meciuri, apoi şi-a asumat rolul de profesor pentru fotbaliştii de la CFR Cluj.

La fel ca după meciul cu Banja Luka, din Liga Campionilor, fostul atacant al Rapidului a simţit nevoia să pună accentul pe numărul mare de ocazii avute de CFR şi, în stilul caracteristic, a avut mai multe mesaje pentru contestatari: 

“Ce emoţii să ai? Am avut 13, 14 situaţii. Suntem abonaţi la două companii de statistică. Am avut peste 120 de atacuri, dintre care 89 periculoase. Eu am fost atacant. Îmi pregătesc echipa să marcăm, nu ajungem întâmplător acolo. Noi nu jucăm lungă şi pe a doua. Am luat goluri din faze fixe, trebuie să reglăm acest lucru pentru că asta e lipsă de responsabilitateAm avut un penalty clar. Trebuie făcut ceva. Nu se poate aşa ceva! Să facă ceva cu VAR-ul.

Îmi pare rău de Radu Petrescu, dar nu se poate! Nu sunt adeptul fotbalului închis, îmi doresc să fac spectacol şi să-i aduc pe suporteri la stadion.Am văzut şi unele comentarii răutăcioase, dar eu zic că jucăm un fotbal frumos şi sper să aducem din ce în ce mai multă lume la stadion. Sper că voi face şi din CFR Cluj, aşa cum am făcut la Gaziantep, o echipă care să joace frumos. Lumea s-a săturat de lungă şi pe-a doua!

Nu vreau ca băieţii să facă bătături pe laba piciorului doar degajând mingile. Îmi felicit jucătorii. Eu sunt ca un meditator care îşi pregăteşte elevii pentru Bacalureat. Am avut lacune, pe care sper să le rezolvăm. Domnilor care sunteţi în studio, am câştigat pentru că mă duce bibilica! Vă mulţumesc frumos şi mai opriţi-vă cu criticile!”, a spus Şumudică, la finalul primul meci ca antrenor al CFR-ului în Casa Liga 1.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza