VIDEO: Serialul toamnei vine cu hitul „Telemea, telemea”. „Pup-o, mă!” se vede la Prima TV

by admin

Un clip video filmat pe munte, la Răchițele, o piesă adaptată serialului, doi ciobani amuzanți și două băcițe senzuale. Sunt ingredientele perfecte pentru piesa și clipul toamnei, “Telemea, telemea”. 

Serialul „Pup-o, mă!” vine din toamnă la Prima TV, iar producătorii Alin Panc și Sandu Pop (Văru’ Săndel) au adaptat piesa din ultima parte a filmului „Pup-o, mă! Mireasa nebună”. 

”Am luat piesa de lansare a „Pup-o, mă! 2”, am adaptat versurile și linia muzicală și cred varianta actuală se potrivește și mai bine în contextul serialului. Cu siguranță, o să fie și un mare hit”, spune Alin Panc, interpretul lui Tică în serialul „Pup-o, mă! Înfruntarea bacilor”. 

Inspirat de scenariul producției ce va debuta în toamnă la Prima TV, Văru’ Săndel, cel care îi dă viață lui Horică, a scris versuri noi.  

„Odată cu serialul Pup-o, mă! ce va fi difuzat de Prima TV  am considerat că este potrivit să adaptăm și am decis  că trebuie făcute  versuri special pentru proiectul nostru de televiziune. Eu am creat versurile în proporție de 90% și am filmat clipul în munții Apuseni, alături de două dintre fetele ce vor lupta pentru titlul de băcițe”, spune Sandu Pop. 

Piesa este compusă de Filip Cristinoiu si George Siia.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza