VIDEO | Reacția lui Şumudică după eliminarea CFR-ului din Liga Campionilor. Ce strategie a plănuit înaintea meciului cu Young Boys și DE CE nu i-a ieșit

by admin

Marius Şumudică, antrenorul echipei CFR Cluj, a făcut o analiză a partidei pierdute cu Young Boys Berna, în Elveţia, în turul 3 preliminar din Liga Campionilor, cu scorul de 3-1. Şumudică a recunoscut că evenimentele din teren au fost în dezavantajul formaţiei sale şi că rezultatul e cât se poate de meritat pentru elveţieni.

Şumudică a surprins la conferinţa de presă, precizând că şi-a făcut altfel strategia pentru confruntarea din Elveţia. Ar fi vrut un rezultat de egalitate, 0-0, cât mai mult timp pe tabelă, după care CFR Cluj să suprindă pe anumite faze de joc.

”Am întâlnit o echipă superioară, o echipă mai bună. Trebuie să privim lucrurile aşa cum sunt şi să spunem adevărul. A fost o echipă care ne-a pus probleme şi la Cluj şi aici, de aceea am şi început meciul cu trei fundaşi centrali. Fotbalişti buni, fotbalişti care în duel unu contra unu rezolvă situaţia. Voiam să merg cât mai mult la 0-0 şi să îi surprindem.

Am marcat foarte devreme, după care ne-au supus unor presiuni, dar una peste alta s-a calificat echipa mai bună. E o echipă foarte puternică, să nu uităm că a bătut Leverkusen fără drept de apel. Când ajungi la un asemenea nivel, e greu. La 0-1, fanii cântau ca şi cum ei ar fi marcat.

Trebuie să trecem peste şi să ne pregătim de Liga 1 şi de play-off-ul Europa League”, a declarat Marius Şumudică la conferinţa de presă.

CFR Cluj a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-1 (3-1), de Young Boys Berna, în manşa a doua a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. După 1-1 în tur, campioana României părăseşte competiţie regină a fotbalului european şi va evolua în play-off-ul Ligii Europa, cu Steaua Roşie Belgrad.

În Elveţia, Păun a fost eliminat, în minutul 63, după două cartonaşe galbene, primul primit pentru că a bruscat un adversar după fluierul arbitrului şi al doilea pentru că a şutat într-un balon după fluierul arbitrului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza