VIDEO. Reacția clubului CFR Cluj despre un posibil transfer al lui Raul Rusescu de la Clinceni. Marius Bilașco a lămurit situația

by Cezar Leizeriuc

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că Raul Rusescu (32 de ani) s-ar putea transfera de la Academica Clinceni la CFR Cluj. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, Marius Bilaşco a declarat că nu este o informaţie adevărată, întrucât CFR Cluj nu mai are nevoie de un atacant.

Raul Rusescu are 6 goluri şi 2 pase decisive şi 27 meciuri pentru Clinceni în acest sezon.

CFR Cluj are 3 atacanţi în lot în acest moment: Mario Rondon, Billel Omrani şi Gabriel Debeljuh.

“Trebuie să găsim un echilibru, să nu aruncăm cu vorbe. În primul rând că-i faci rău jucătorului, nu cred că-i uşor nici pentru Raul Rusescu să audă asemenea lucruri. Nu a existat nicio discuţie de transferul lui. Avem 3 atacanţi în lot şi jucăm cu unul. E o concurenţă mare la echipa… De ce să mai duci încă un atacant?

Am înţeles că e război… Ăsta a fost mesajul, că e război. Dar nu ştiu ce înseamnă războiul asta, că nu avem arme, nu avem bombe. Ar trebui să se hotărască. Nu vreau să comentez ce spune Mihai Stoica. Nu e cazul, e prea mult. Etapa asta a fost cea mai elocventă. Practic, ambele echipe aveau nevoie de puncte. Toată lumea ne acuza că noi la Sepsi am câştigat în trecut. Dar noi am câştigat cu 1-0, extrem de greu. Nu poţi să arunci nişte vorbe fără să vezi ce s-a întâmplat cu exactitate. Şi noi am putea să aruncăm vorbe la victoria FCSB-ului de la Botoşani”, a spus Marius Bilaşco la Look Sport+.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza