Video: Ploaia a făcut ravagii la Cluj: canale ieșite, mașini blocate în apă, tavanul dintr-un mall prăbușit

by Bianca Baraboi

După un mesaj Ro-Alert trimis de ISU Cluj pentru mai multe zone din oraș la ora 20:30, s-a dezlănțuit iadul. O ploaie torențială a făcut ravagii în Cluj: copaci căzuți, mașini blocate în apă, canale ieșite și chiar tavanul din mall-ul din Gheorgheni a fost afectat. Acesta nu a mai rezistat cantității de ape acumulate și a cedat. Din fericire nimeni nu a fost rănit, deși se aflau oameni în acea zonă.

sursa video: Prima Tv

ISU CLUJ: “S-a emis mesaj RO ALERT pe un poligon definit care cuprinde zona din Cluj-Napoca, Chinteni, Baciu, Floresti, Chinteni, Floresti, Apahida, Jucu, valabil pana la ora 21.15.
Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au fost solicitați să scoată apa din imobile de pe strada Transilvaniei din localitatea Baciu, str. Ioachim Olteanu din localitatea Florești, precum și de pe str Eroilor, Albac și Dobrogeanu Gherea din municipiul Cluj-Napoca.
Totodată, au fost înregistrate două solicitări pentru degajarea arborilor cazuti pe strazile Eroilor, Dorobanților, Teodor Mihali și Albac.
A fost trimisă o solicitare pentru degajarea unei mașini surprinse de apă sub podul de la intersecția străzilor Ialomiței cu Traian Vuia. În sprijin au fost solicitate autoturisme 4×4 de la asociația Cert Transilvania.
De asemenea, au fost înregistrate solicitări pentru evacuarea apei din subsoluri situate pe străzile Anatole France, Andrei Mureșanu, Aviator Bădescu, Romulus Vuia și Câmpului din municipiul Cluj-Napoca.
Suplimentar au mai fost solicitată intervenția echipajelor ISU Cluj pentru evacuarea apei din subsoluri situate pe străzile Frâncului, Jurământului Aviator Traian Darjan și Predeal din municipiul Cluj-Napoca.
Pentru evacuarea apei din subsoluri au fost alocate în sprijin pe lângă echipajele Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca forțe și mijloace din Detașamentele Turda, Dej și Huedin. Astfel, în teren acționează 10 autospeciale cu 7 motopompe și 34 de pompieri.”

Te-ar putea interesa si

Comenteaza