VIDEO: Percheziții la o grupare de traficanți de droguri care acționa în Cluj și în alte trei județe din țară

by admin

Polițiștii au efectuat miercuri 38 de percheziții, în patru județe ale țării, la domiciliile unor persoane suspectate de trafic de droguri. Acestea sunt cercetate într-un dosar penal privind comiterea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile  de a produce efecte psihoactive.  

„Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului 2020 și până în prezent, o grupare de criminalitate organizată ar fi acționat în județele Sibiu, Cluj, Alba și Brăila, iar membrii acesteia ar fi desfășurat, în mod coordonat, activități de procurare, transport, deținere și comercializare către consumatori a unor droguri de risc (cannabis), sau substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate până în prezent, au fost descoperite și ridicate mai multe arme, o cultură indoor cu 19 plante de cannabis, plicuri cu substanță pulverulentă, cântare electronice de precizie, 35.000 de euro și alte bunuri”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

În urma perchezițiilor, 31 de persoane vor fi duse la audieri. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile  de a produce efecte psihoactive. 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza