VIDEO: Percheziții în Cluj și Suceava la o rețea de traficanți de droguri

by admin

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava și procurorii DIICOT au efectuat marți 27 de percheziții în județul Suceava și în municipiul Cluj-Napoca. Acțiunile au vizat membrii unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

„În cauză, s-a reținut faptul că, în perioada iunie 2022 – martie 2023, mai multe persoane din municipiul Rădăuți, județul Suceava, ar fi constituit un grup infracțional organizat specializat în traficul de droguri și efectuarea de operațiuni cu substanțe cu efect psihoactiv, acestea comercializând substanțele consumatorilor, inclusiv minori, din municipiul Rădăuți și din localitățile limitrofe.

Membrii grupului infracțional ar fi achiziționat substanțele destinate vânzării, atât din străinătate, cât și de la persoane din municipiului Cluj – Napoca. Pe parcursul cercetărilor, au fost efectuate mai multe capturi de droguri de risc și mare risc, precum și de noi substanțe psihoactive, respectiv aproximativ 3,5 kilograme în total.

Membrii grupului infracțional ar fi comercializat drogurile și substanțele psihoactive, cu sume cuprinse între 200 și 250 de lei per gram”, a transmis IGPR. 

Activitatea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate Cluj – Napoca și Iași, inspectoratelor de poliție județene Suceava, Bistrița- Năsăud și Cluj, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava și Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza