VIDEO | Parada motociliștilor din Ardeal

by Oana Spiru

Cu ocazia împlinirii a 6000 membri pe grupul asociației Comunitatea Moto Cluj, toți motociclistii din zona Ardeal si nu numai, au fost invitați la o serbare câmpeneasca. Peste 250 de motocicliști au pornit în acest weekend într-o paradă prin mai multe localități din județul Cluj. Chiar dacă ploaia i-a prins pe drum, pasionații de motoare și-au continuat turul și au petrecut o zi plină de adrenalină pe 2 roți. Motocicliștii au oprit la Văleni unde petrecerea a fost în toi. Au sărbătorit la o serbare câmpenească, unde au avea parte de muzică live, mâncare și teste de motocicletă.

Bikerii au venit nu numai din Cluj, ci și din alte zone ale țării. Evenimentul a pornit cu o paradă din Cluj-Napoca.

„Acest eveniment a fost organzat pentru motociclisti în doar 5 zile, motocicliștii răspund mereu prezent când e vorba de excursii, de voie bună și plimbări cu motocicleta”, a declarat președintele Asociației Moto Cluj, Timotei Câmpean.

Fiecare motociclist și pasager ajuns în formație la Văleni a primit un lemn pentru cric. Petrecerea a fost completată cu mititei, cefe, pulpe și alte bunătăți preparate la grătar, toate stropite cu bere și alcool.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

VIDEO | Parada motociliștilor din Ardeal – Revista Presei 08/05/2023 - 11:49

[…] post VIDEO | Parada motociliștilor din Ardeal appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde
VIDEO | Parada motociliștilor din Ardeal – Revista Presei 08/05/2023 - 11:59

[…] SURSA / CITESTE MAI MULT […]

Raspunde

Comenteaza